Smilies problem (split from YouTube thread)

This is the forum for board issues and announcements

Re: Smilies problem (split from YouTube thread)

Postby pollyanna » Thu Jan 07, 2010 3:50 pm

Dutchy - I right clicked on the smilies and opened it in a new window - so can get round it that way :geek:
User avatar
pollyanna
 
Posts: 1742
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:29 pm
Location: The Garden of England

Re: Smilies problem (split from YouTube thread)

Postby pollyanna » Sat Jan 09, 2010 10:33 pm

Dutchy - the smilies are working in the 'normal' way now - i.e. a separate window pops up - so I'm not sure what went wrong. :tinfoilhat:
User avatar
pollyanna
 
Posts: 1742
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:29 pm
Location: The Garden of England

Re: Smilies problem (split from YouTube thread)

Postby dutchman » Sat Jan 09, 2010 10:49 pm

pollyanna wrote:Dutchy - the smilies are working in the 'normal' way now - i.e. a separate window pops up
Thanks for letting me know Polly. I added some code without telling you then waited to see if you noticed a difference? :twisted:

Glad it worked for you :D

The authors of the program wanted me to update the entire message board but having seen what happened to the Telegraph when they did that I decided against it :tinfoilhat:

I've also increased the size of the font used for quotations as it was a little hard to read before. I may make some other minor changes to improve readability.
User avatar
dutchman
Site Admin
 
Posts: 35623
Joined: Fri Oct 23, 2009 1:24 am
Location: Spon End

Re: Smilies problem (split from YouTube thread)

Postby pollyanna » Sun Jan 10, 2010 7:49 am

You're doing a grand job Dutchy - and you sort any minor probs asap - :thumbsup:
User avatar
pollyanna
 
Posts: 1742
Joined: Thu Nov 05, 2009 6:29 pm
Location: The Garden of England

Previous

Return to Read here first

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

  • Ads